като му светна със нещо и се виждат цифрите,но едвам-едвам което е лошо...дайте съвет как да го оправя ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Часовника не се вижда
Collapse
X
-
-
колега и на мен часовника ми се ебава в смисал показва цифрите на плувинатаLast edited by marto890424; d.m.y г., 16:30.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex Shopov Покажи съобщениеНа мене пак на няколко пати ми се случи да си показва какъв то си иска час.В смисъл че както си е бил сверен гледам го в 7 той показжа 11 и така пак не съм махал акумулатора.От кво да е това нещо?156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
Абе взе по на често да го прави тоя проблем както е сверен и изведнъж става колкото си иска да си показва. Най-често става на 1:00,сверявам го и след известно време като го погледна пак е на колкот си иска.Какво може да му е станало на тоя часовник?sigpicAlfa Romeo 146 1.6i Twin Spark-120ps. 98
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex Shopov Покажи съобщениеАбе взе по на често да го прави тоя проблем както е сверен и изведнъж става колкото си иска да си показва. Най-често става на 1:00,сверявам го и след известно време като го погледна пак е на колкот си иска.Какво може да му е станало на тоя часовник?166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
Comment